Segítünk választani!

Összefoglalónkkal szeretnénk segítséget nyújtani mind masszőröknek, mind vásárlóinknak a számukra legmegfelelőbb masszázságy kiválasztásában.

 

Minden típusunk mobil, hordozható használatra lett kifejlesztve, ezzel segítve azt az egyre növekvő igényt, hogy minél több ember számára elérhető legyen az otthoni masszírozás luxusa és a masszőrök számára kényelmes legyen a hordozható, de mégis minden igényt kielégítő stabil, igényes és egyedi megjelenésű masszázságy. Természetesen kitűnően használhatóak fix helyen is, hiszen bármikor elővehetőek, ha szükség van rájuk, de könnyedén és egyszerűen összecsukhatóak, ha mégsem.

Masszázságyaink két fő típusba sorolhatóak: fa és aluvázas kategóriába.

Mivel a masszázságyak fekvőfelülete teljes mértékben azonos, így a váz megnevezése és a különbség is csak a lábak anyagában rejlik. A nálunk kapható masszázságyak a piacon található más modellekkel szemben szélesebbek és hosszabbak a többi terméknél, alapból 70 cm szélesek és 196 cm hosszúak, mely a kartámaszokkal 96 cm-ig, és az extra fejtartóval 230 cm-ig hosszabbíthatóak szükség esetén. Ez a nagy és széles felület egyszerre nyújt kényelmet és biztonságot a különböző testalkatú vendégek és a masszőr számára is.

Favázas típusok természetes tömörfa lábbal, míg aluvázas típusok könnyű, de strapabíró alumínium-ötvözetből készültek, így a fa- és aluvázas ágyak között sem stabilitásban, sem méretben, de még konstrukcióban sincs különbség. A két anyag különbsége egyedül súlyban mutatkozik meg, a favázas ágyak ezért pár kilóval nehezebbek lehetnek.

Favázas típusok
A természetesség kedvelőinek, faimádóknak éppúgy ajánljuk favázas típusainkat, mint akár a vendégkörhöz járóknak is, az viszont fontos, hogy a masszázságy ne legyen nagy hőmérsékletingadozásnak, vagy nagy páratartalomnak kitéve, mert ez a fa részt károsíthatja, ezért például szaunával egy helyiségben nem ezt a típust ajánljuk.

2 zónás masszázságyak
Nagyszerű tervezés, széles, hosszú és teljes-értékű kényelmes fekvőfelület, valamint különleges, egyedi megjelenés jellemzi ezt a típust.
A kétzónás ágyak két részre osztottak, ezért azok nem emelhetőek, dönthetőek, természetesen ez nem hátrány, hiszen a legtöbb kezeléshez nincs is szükség döntött pozícióra. Méretben, stabilitásban és felszereltségben egyenértékűek a 3 zónás ágyakkal.

3 zónás masszázságyak
Kitűnő konstrukció, nagy teherbírás, széles, hosszú fekvőfelület, emelhető lábzóna, valamint igazán gyönyörű színválaszték és kidolgozás jellemzi a 3 zónás aluvázas masszázságyainkat.
Sokakat vonz a 3 zónás ágyak többfunkcióssága, mely a harmadik zóna megemelésével, 8 fokozatban állíthatóságával tud többet nyújtani használóinak. A harmadik zóna egy csattal rögzíthető, így csak akkor kell azt kinyitni, ha a láb emelésére, azaz a zóna nyitására szükség van.

Aluvázas típusok
Modern, elterjedt és nagyon kedvelt típusok, hiszen egyszerre jellemzi őket nagy méret, átlagon felüli terhelhetőség és mégis könnyű súly. Konstrukciójuk maximális stabilitást, széles körű használhatóságot, remek kényelmet és kitűnő praktikumot nyújt akár otthon, akár szalonban, vagy akár hordozásra használják.

2 zónás masszázságyak
Kivételesen könnyű konstrukció, teljes felszereltség és kényelem, valamint impozáns megjelenés jellemzi a 2 zónás extra könnyű aluvázas ágyainkat.
Az aluvázas ágyak között a 2 zónás extra könnyű változatot kimondottan hordozásra fejlesztették ki, a hölgyek és urak legnagyobb örömére, mivel összsúlya csak kb.12-13 kg, viszont ehhez mérten egyenletes terhelés esetén összterhelése a 250 kg-ot is eléri. Igen szívesen ajánljuk filigrán hölgyeknek, akiknek fontos, hogy a lehető legkönnyebb konstrukciójú ágyat vigyék magukkal, a legmodernebb és legszebb kidolgozás és teljes felszereltség mellett. Ennek a típusnak is ugyanúgy megvan minden felszereltsége és a fekvőfelülete is ugyanolyan nagy, mint a többi nálunk kapható típusnak.

3 zónás masszázságyak
Kitűnő konstrukció, nagy teherbírás, széles, hosszú fekvőfelület, emelhető lábzóna, valamint igazán gyönyörű színválaszték és kidolgozás jellemzi a 3 zónás aluvázas masszázságyainkat.
Nem véletlen, hogy széles körben legkedveltebb ágy, az aluvázas 3 zónás ágy. Mobil hordozáshoz használható ágy, de előszeretettel vásárolják fix helyekre, hotelek, kozmetikai szalonok is, hiszen már a kiegészítők nélkül is 70 cm széles és 196 cm hosszú, de a kartámaszokkal 95 cm szélességig, és a fejtartóval 230 cm hosszig bővíthető. A harmadik zónája 8 fokozatban állítható két sínpár segítségével és akár félig ülő, akár lábfelemelő pozícióban is használható. Természetesen ezek nélkül is használata kimondottan könnyű, a vendég számára igazán kényelmes. Amennyiben betartják a mobil ágyakra jellemző használati feltételeket, hosszú ideig igazán jó szolgálatot nyújt.

Reméljük segítségünk hasznos volt számodra és ezek után könnyen megtalálod nálunk a Neked legmegfelelőbb típust!