Fizetési információk

UTÁNVÉTTEL
Utánvételes csomagszállításnál, Ön a futárnak fizet a csomag átvételekor (már bankkártyával is fizethet), ennek kényelmi díja +390 Ft
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Oldalunkon lehetősége van azonnali bankkártyás fizetésre is a BARION biztonságos rendszerén keresztül.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
ELŐRE UTALÁSSAL
BANKI ELŐREUTALÁS, BANKFIÓKI BEFIZETÉS

Bankszámlaszámunk: 10401914-50526570-87711006 (K&H Bank - BALNEA.HU Kft.)

Lehetősége van banki utalással küldeni a megrendelés végösszegét, ez esetben a különböző bankok közötti kommunikáció miatt az utalás/befizetés jóváírása akár 1 munkanapot is igénybe vehet.
Lehetősége van K&H bankban készpénzfizetéssel a számlánkra fizetni (ez esetben azonnal megérkezik a pénz számlánkra) a megrendelés végösszegét.

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés számát, vagy a megrendelő nevét!
PAYPAL FIZETÉS
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
paypal