Mandala ABLAKFÓLIA 14 cm - SZÍVCSAKRA, SZERETETTEL TÖLTŐ ÉS HARMONIZÁLÓ

-11%
VAN
Raktárkészlet:
Mandala ABLAKFÓLIA  14 cm - SZÍVCSAKRA, SZERETETTEL TÖLTŐ ÉS HARMONIZÁLÓ
Ha most rendeled, várhatóan ekkor kapod meg
2020.10.27
Szállítási idő
1 munkanap
890 Ft
790 Ft
Kezdete: 2020.09.28   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft

A szívcsakra mandala feltölt szeretettel és harmonizálja a test-lélek-szellem egységét.

 

Ez az ablakdísz, átlátszó fólia alapon van, így bármely üvegfelületre nedvesen helyezve megtapad és a mintát gyönyörűen kiadja.

Szükség esetén bármikor eltávolítható, és újra felhasználható. 

Részletek

A mandala hangzásában, kinézetében is sugallja és vonzza a harmóniát, teljességet és a nyugalmat. Szanszkrit szó, a jelentése kör. Ez az ősi geometriai forma a végtelenségét, az önmagába forduló és ciklikus jelleget tükröz vissza.

A mandalák, amellet, hogy rendkívül szépek, már látványukban is nyugalmat árasztóak, békességet teremtőek, pozitívan hatnak az ember lelki békéjére, spirituális tudatára is. A színek és a formák nem kizárólag kör alapúak, de minden esetben a külső és belső világmindenséget, színeikkel pedig az azt körülvevő energiákat és rezgéseket szimbolizálják.

A különféle mandalák más és más érzelmet, energiát, vágyat, vagy hatást fejeznek, ki, de mi minden egyes pillantásunkkal megerősítjük annak hatását, és egyúttal tudatalattinkba küldjük a megvalósítás elképzelését. Ezt évezredek óta hatásos meditációs módszerként is alkalmazzák.

Otthonunkba harmóniát, regenerációt, nyugalmat vagy épp szerelmet vonzhatunk be gyorsabban látványuk, a meditatív erejük és saját gondolataink segítségével.

Adatok
BRAND
BALNEA
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!