Wellness otthon könyv

-57%
VAN
Raktárkészlet:
Wellness otthon könyv
Ha most rendeled, várhatóan ekkor kapod meg
2021.07.28
Szállítási idő
1 munkanap
1 590 Ft
690 Ft
Kezdete: 2021.03.05   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft

   Aki megtalálja az egyensúlyt a hétköznapokban és törekszik arra, hogy megteremtse a test és a lélek harmóniáját, az nem csak az egészségéért tesz valamit, hanem javítja életminõségét és fokozza az életörömét is.
   

Részletek

A wellness fogalma az 1960-as években keletkezett a wellbeing (jólét, kényelem) és a fitness (jó kondíció, erõnlét) összevonásából. A fogalom eredetileg a test, a szellem és a lélek harmóniájának létrehozását jelentette kíméletes és jótékony hatású mozgással.
   Aki megtalálja az egyensúlyt a hétköznapokban és törekszik arra, hogy megteremtse a test és a lélek harmóniáját, az nem csak az egészségéért tesz valamit, hanem javítja életminõségét és fokozza az életörömét is.
   A wellnessmódszerek majdhogynem átláthatatlan kínálata is ezt az igényt igyekszik kielégíteni: az ajurvédától és a Thalasso-terápiától a reikin és a Bach-virágterápián át a Lomi-lomiig és a gyógynövényes szaunáig rengeteg hagyományos és modern módszert kínálnak a jó közérzet növelésére. Mindenki talál ízlésének és alkatának megfelelõt.
   A wellness nem feltétlenül drága mulatság, és a jó közérzet semmiképp nem lehet pénzkérdés. Saját otthonunkban, a négy fal között is bármikor teremthetünk olyan légkört, melyben nagyszerûen lazíthatunk, és olcsó eszközökkel sokoldalú wellnessprogramot végezhetünk. Amit otthon teszünk a jó közérzetünkért, az saját igényeinkhez és ízlésünkhöz igazíthatjuk, ezenkívül szórakoztató is kreatív ötletekkel kényeztetni magunkat.
   Változtassa fürdõszobáját fürdõszentéllyé, a nappalit pedig a nyugalom és a lazítás szigetévé! Vegyen aromafürdõt, kényeztesse testét kíméletes peelinggel, készítsen egy frissítõ gyömölcskoktélt, vagy erõsítse testét tornagyakorlatokkal, hogy ismét lendületbe jöjjön és új energiákkal töltekezzen fel! Fordítson hátat a hétköznapoknak, érezze úgy magát, mintha Ön lenne az univerzum középpontja, kényeztesse testét, lelkét!

   Tartalom:
Wellnessdivat
   Mit jelent a wellness?
Wellness a szépségért
   A jó közérzet és a szépség harmóniája
   A kéz
   A láb
   A test
Wellnessfinomságok
   Az vagy, amit megeszel
   Evés, ivás és jó közérzet
Wellness a léleknek
   A lazítás fontosabb, mint valaha
   Aromaterápia
   Lazító légzés
Wellness a fitness és a hajlékonyság szolgálatában
   A jó közérzet titka a mozgás
   Stretching
   Pilates
Az Ön személyes wellnessprogramja
   Wellness a mindennapokban
  A wellnesshétvége

Adatok
BRAND
BALNEA
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!