Hordtáska, 70 cm-es masszázságyra, szürke-fekete

-25%
Nincs raktáron
Hordtáska, 70 cm-es masszázságyra, szürke-fekete
Ha most rendeled, várhatóan ekkor kapod meg
2020.09.24
Szállítási idő
1 munkanap
7 990 Ft
5 990 Ft
Kezdete: 2019.12.11   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Kimondottan masszázságyra tervezett és varrt erős, gyöngyvászon (táska anyag).
Vállpántja állítható, mivel 3 oldala végig cipzáros, könnyedén egy ember egyedül is belehelyezheti a masszázságyat.
Lehetővé teszi a masszázságy vállon hordozását, de duplikált cipzárkocsi miatt, a masszázságy oldalsó hordozófülét fogva
(akár, mint egy nagyobb aktatáskát is) lehet vállon hordozás közben, vagy akár helyett vinni, a táska így is úgy is használható.

Praktikus oldalzsebe lehetővé teszi a szükséges vinni valók elhelyezését is. Az oldalzseb felett is található egy táskafül, ami azonban nem teherviselő, az csak a vállon levő táska könnyebb irányítására szolgál, kérjük azzal ne próbálják a táskát emelni, hordozni.
Részletek
Kimondottan masszázságyra tervezett és varrt erős, gyöngyvászon (táska anyag). Vállpántja állítható, mivel 3 oldala végig cipzáros, könnyedén egy ember egyedül is belehelyezheti a masszázságyat.   Lehetővé teszi a masszázságy vállon hordozását, de duplikált cipzárkocsi miatt, a masszázságy oldalsó hordozófülét fogva (akár, mint egy nagyobb aktatáskát is) lehet vállon hordozás közben, vagy akár helyett vinni, a táska így is úgy is használható.

Praktikus oldalzsebe lehetővé teszi a szükséges vinnivalók elhelyezését is. Az oldalzseb felett is található egy táskafül, ami azonban nem teherviselő, az csak a vállon levő táska könnyebb irányítására szolgál, kérjük azzal ne próbálják a táskát emelni, hordozni.

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!