Akciós termékek
További akciós termékek
Miért tőlünk?
icon pipa Kitűnő minőség és ár
icon pipa Egyedi felszereltség
icon pipa Egyéni, balnea színösszeállítások
icon pipa Egyedülállóan széles termékpaletta
icon pipa Mindig nagy, azonnali raktárkészlet
icon pipa Szállítás a következő munkanapra
icon pipa Fizetés átvételkor, vagy online
icon pipa Extra kényelmes vásárlás bármikor
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció
icon pipa Visszavételi garancia
 

Gyakori kérdések

1. Mit jelent a masszázságy típusánál a 2, 3, vagy 4 zónás kifejezés?

A fekvőfelület osztását jelzi.

Ahány zónás egy ágy, annyi részre van osztva a masszázságy fekvőfelülete. Az összecsukható ágyaknak legalább 2 zónásnak kell lenniük, hiszen itt hajtódik össze maga a fekvőfelület. A 2 zónás ágyak zónái fixek, 3 zónás ágyaknál a lábzóna emelhető, 4 zónás ágyaknál több zóna is emelhető. Sem a stabilitás, sem a kényelem nem függ a zónák számától, azaz minőségben és stabilitásában a 2 zónás ágy is megegyezik a többzónásakkal, de tény, hogy a több zónás ágyak többletfunkciókkal is rendelkeznek.

2. Van különbség a favázas vagy aluvázas vagy a 2,3,4 zónás ágyak stabilitása között?

Nincs.

Kevesen tudják, hogy mind az aluvázas, mind a favázas ágyak fekvőfelülete azonos. Konstrukciójuk és a felszereltségük is megegyezik, különbség csak a lábak anyagában rejlik. Mivel a jó konstrukció a stabilitás alapja, ezért különbség ilyen szempontból nincs a favázas és aluvázas ágyak között, csupán 1-3 kilogramm súlyban, melyet a tömörfa és az üreges aluprofil láb közötti súlykülönbség okoz.  

3.Az ágyon fekvő érzi-e a többzónás ágyak osztottságát?

Nem.

A középosztás a csípőmagasságában, a 3. zónás ágyaknál a 3. osztás épp a térdhez, térdhajlathoz esik, épp ezért nem érezhető és semmi esetre sem zavaró az ágyak osztottsága.


4. Mi a különbség a 4 lábú és a 6 lábú ágyak között?

A konstrukció.

A mi masszázságyaink konstrukciója abszolút modern és lehetővé teszi ugyanazt az inogás nélküli stabilitást és biztonságot, amit egyébként a 6 lábú típusok nyújthatnak csak. A mi típusainknak nem csak lábai vannak, de egy lábak között kifeszülő és azokat a fekvőfelülettel több ponton alátámasztó rendszer is biztosít, így nyújt nemcsak maximális stabilitást, de többoldalú biztosítást is. A 6 lábú típusoknál ez nincs. A legegyszerűbb példa a hidak esete is, régebben több pilléres, sok oszlopos hidakat építettek, ma ugyanazokat a teherbírású és szélességű hidakat akár függő vagy egy oszlopos megoldással is meg tudják építeni. A konstrukció és a felhasznált anyagok a mérvadóak. Ezért a Balnea masszázságyaknál nemcsak a stabil lábak, az extra alátámasztó elemek, és a feszítő acélhuzalok is biztosítják a kellő biztonságot. Ennél a típusnál felesleges lenne plusz két láb. Ezzel az összsúly is megmarad egy könnyebben hordozható szinten, ugyanakkor a stabilitás teljes mértékben megmarad, amellett, hogy a biztonság fokozódik.

5. Kapható máshol is ilyen ágy?

Nem.

Masszázságyainkat ebben a minőségben, és ebben az extra felszereltségben csak nálunk veheti meg, nincs az országban másik hely, ahol ezek kaphatóak. Hordozható ágyaink stabilitása átlagon felüli az összecsukható ágyakat tekintve, és nemcsak az összes szükséges tartozékot megkapja a masszázsággyal együtt, de kimondottan minden típusra készítetett erős gyöngyvászon anyagú, vízálló, vállpántos hordozótáskát is adunk ajándékba, amennyiben ezt a szín mellett is jelöljük. Sajnos tudjuk, hogy vannak gyengébb minőségű, gyengébb kiegészítőjű, vagy rossz konstrukciós masszázságyak is, amire sajnos már általában akkor derül fény, amikor azt a vásárló használná.
Nem mindegy, hogy mire adják ki pénzüket!
Webáruházunkból az ország bármely területéről megrendelheti és azt akár már a következő munkanapon meg is kaphatja.

6. Hogy kapom meg a masszázságyat? Össze kell-e valamit állítanom?

Nem.

Masszázságyunkat Ön már felhasználásra készen, összes extra tartozékával együtt (azokat gondosan az összecsukott masszázságy belsejében elhelyezve) kapja meg. A masszázságyat a hordtáskájába behelyezve. Nincs ennél egyszerűbb dolga, kicsomagolás után, csak fel kell állítania és már használhatja is!

7. Egyszerű-e a kinyitása, felállítása?

Igen.

Kinyitását a masszázságy egyik oldalán anyagából megvarrt fülei is segítik, miután kiveszi az extra tartozékokat, és szétnyitja a feleket, az ágy felállítható. Ehhez képes útmutatót a weboldalunkon is lát, valamint magyar nyelvű leírással együtt a termékhez is mellékelünk.

8. Kell-e rajta valamit állítanom, csavaroznom?

Nem feltétlen.

Csak akkor, ha a fekvőfelület magasságát az Ön méretéhez szükséges állítani. A fekvőfelület magassága egy átlagos középmagasságra van beállítva.

9. Van olyan masszázságy, amelyet csak úgy lehet összecsukni, ha a fekvőfelületet visszaállítjuk. A Balnea ágy is ilyen?

Határozottan nem!

Ez nemcsak rossz konstrukció, de felesleges bosszúság is, természetesen a mi masszázságyaink úgy lettek tervezve, hogy megemelt felülettel, a masszőr magasságához beállított lábakkal is ugyanolyan könnyen összecsukhatóak, mint a középmagassággal.

10. A 3 zónás ágyaknál a felemelhető zónánál a vendéget megfordítva fel is lehet ültetni őt?

Nem.

A felemelhető zónát a boka, az alsó lábszár felemelésére tervezték, ennek következtében a lábszár, boka megemelésére tökéletesen használható, ám ahhoz, hogy a vendég fejét, hátát megtartsák nem lettek kellőképpen alátámasztva, így ezt a helyzetet ne alkalmazzák. A masszázsoknál az amúgy is a vízszintes, illetve emelt boka pozíció a szükséges; ezt a 3 zónás masszázsággyal segédeszköz nélkül is remekül meg lehet oldani.
Ha többet vesz,
ingyen lesz
a szállítási díj
30.000 Ft- ig
csak 990 Ft
30.001 Ft-tól
0 Ft
Kérdése van?
Ajánlatot kér?

Email (0-24):
info@balnea.hu

Fax (0-24):
(+36) 1 / 700 2067

Telefon (10-16 óráig):
(+36) 30 / 519 0700
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Nézze meg 3D-ben!
Pénz-visszafizetési garancia
Információ, rendelés
Fizetés
Szállítás
Fizessen tetszés szerint!
Átvételkor
Bankkártyával
Átutalással
PayPal
Legújabb termékek

Hasznos tudnivalók
htbutton1
htbutton2
htbutton3
htbutton4
htbutton4
Fizessen online
cib
visak