Akciós termékek
További akciós termékek
Miért tőlünk?
icon pipa Kitűnő minőség és ár
icon pipa Egyedi felszereltség
icon pipa Egyéni, balnea színösszeállítások
icon pipa Egyedülállóan széles termékpaletta
icon pipa Mindig nagy, azonnali raktárkészlet
icon pipa Szállítás a következő munkanapra
icon pipa Fizetés átvételkor, vagy online
icon pipa Extra kényelmes vásárlás bármikor
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció
icon pipa Visszavételi garancia
 

A masszázs gyógyító ereje

MasszázsA MASSZÁZS GYÓGYÍTÓ EREJE
 
Az nem kérdés, hogy mai világunkban mindenki egészségre, harmóniára és test-lélek egyensúlyra vágyik. Megvalósításuk olykor azonban nagyobb kihívásnak tűnik számunkra, pedig valójában nem az!

Rohanó életünk elhagyhatatlan velejárója a számtalan stresszhelyzet: határidőkkel, korlátokkal tűzdelt minden napok, melyek során nagyon könnyű testi és lelki egyensúlyunkból kibillenni.

Helytelen életmódunk, a testmozgás és kikapcsolódás részleges vagy teljes hiánya, a rossz tartás, de még a számítógép előtt ülés is mind-mind a nyak- háttájéki izomrészek akaratlan, ugyanakkor tartós feszüléséhez vezetnek.
Ezek nagyban gátolják az agyi vérellátást, ezáltal és az izomfeszülésen túl fejfájás, migrén, koncentrációzavar és további izomfájdalom kialakulásához vezethetnek, de a hátfájásért, feszült magatartásért, depresszióért, ingerlékenységért, türelem elvesztéséért és a fáradékonyságért is felelőssé tehetőek!

Túl sok és túl gyakori tünet ez ahhoz, hogy ne törődjünk kezelésükkel!

Sajnos sokan nem veszik észre ezeket a jeleket, vagy csak nem tulajdonítanak nekik kellő figyelmet, pedig a masszázs pont azon kevés dolgok közé tartozik, melyek az egyik legkellemesebb módon kapcsolják ki, és kezelik az embert teljes egészében.
Flag Counter
A masszázs egy ősi, teljesen természetes, mégis nagyon hatékony módszer a bántalmak és tünetek kezelésére és az egyensúlyi állapotok elérésére. Célja elsősorban a vérkeringés javításán túl a fájdalmas izomrészek fellazítása, lerakódott salakanyagok eltávolítása, ezáltal a vérkeringés fokozása, izomzat teljesítőképességének helyreállítása, így közérzetünk és fizikai erőnlétünk helyreállítása.

Rendszeres masszázzsal nemcsak testünk kényes részei lehetnek stressz-mentesítve, de közérzetünk, mindennapjaink és lelki egyensúlyunk is helyreáll, sőt a masszázsnak még fiatalító, a bőr rugalmasságát növelő hatása is van.

Túl jó és kellemes kezelés ez ahhoz, hogy kihagyjuk életünkből!

Legtöbbször már egy masszázs is képes csodát tenni testünkkel, lelkünkkel egyaránt, viszont rendszeres masszázzsal valósággal megfiatalodhatunk és kicserélődhetünk!

Ma már bárki számára elérhető a hétköznapok eme luxusa, és még ki sem kell tenni lábunkat otthonról, mert az összecsukható masszázságyakkal, saját környezetünkben, általunk meghatározott időpontban fogadhatjuk a masszőrt, aki otthonunkban kényeztethet minket, így biztosítva a minél teljesebb ellazulást, a tökéletesített végeredményt.

Megkímélhetjük magunkat az oda-vissza utazástól, a várakozástól, és a masszázs utáni ellazult állapotból való hirtelen kizökkenésből. Ha otthonunkba hívjuk a masszőrt, mindezt elfelejthetjük, sőt a masszázs utáni perceket, órákat is kedvünk szerinti időtöltéssel tölthetjük.

Jelentsen az egy forró fürdőt, egy csésze teát, vagy csak a félbe hagyott kedvenc könyvünk olvasgatását. A szállodákban is az a nagyszerű, hogy minden egy helyben van, és nem nekünk kell sok helyről összehalászni a számunkra szükséges kezeléseket. Akár családunk tagjait is meglephetjük bármikor egy szeretetmasszázzsal, de igazán jól jöhet akkor is, ha csak egy meghúzódott izmot, vagy feszült nyakat kell gyorsan, helyben orvosolnunk, hisz 1 perc alatt bárhol, bármikor felállítható.

Felejtse el a kanapén masszírozást, ami Önnek is csak hátfájást okoz!
masszazs
Minden nálunk elérhető típust mobil, hordozható használatra fejlesztettek ki, ezzel segítve azt az egyre növekvő igényt, hogy minél több ember számára elérhető legyen az otthoni masszírozás luxusa
, és a masszőrök számára is kényelmesek legyenek a hordozható, de mégis maximálisan stabil, igényes és egyedi megjelenésű masszázságyak.

A széles körű színpaletta, a minden igényt kielégítő felszereltség, extra oldalsó kartámaszokkal és extra, állítható fejtartóval, az esztétikum és kényelem magas foka, valamint a legtöbb stílusba beilleszthető masszázságyak igazán megkoronázhatják életünket. Hihetetlen variálhatóságuk révén egyaránt alkalmasak otthonunk szükséges részévé válni, mivel összecsukhatóak, így bármely lakásban könnyen elhelyezhetőek, de szükség esetén rendkívül könnyen hordozhatóak, és különböző stílusvilágú szalonokba is beilleszthetőek.

Nincs is annál jobb, amikor egy átdolgozott nap után, esetleg egy edzés végeztével vár minket otthonunk és masszőrünk!
Gondolta volna, hogy ettől az érzéstől, csak egy ötlet megvalósítása és egy masszázságy megrendelése választja el?

A kitűnő konstrukció, a minőségi kidolgozás, az esztétikum és stílus harmóniája, valamint a mindenki számára elérhető rendkívül kedvező ár teszi oly vonzóvá és keresetté igényes masszázságyainkat. A Balnea.hu Kft-nél 8 féle típusban, egyszínű vagy két szín összeállítású kombinációban, csak nálunk összesen 60 különféle masszázságy kapható hagyományos és már ovális alakzatban is a masszázságyak, melyek között kedvükre válogathatnak a masszázs kedvelői és űzői egyaránt, legyen szó csak egy délutáni ellazulásról, vagy épp a hátfájás elűzéséről!
Ha többet vesz,
ingyen lesz
a szállítási díj
30.000 Ft- ig
csak 990 Ft
30.001 Ft-tól
0 Ft
Kérdése van?
Ajánlatot kér?

Email (0-24):
info@balnea.hu

Fax (0-24):
(+36) 1 / 700 2067

Telefon (10-16 óráig):
(+36) 30 / 519 0700
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Nézze meg 3D-ben!
Pénz-visszafizetési garancia
Információ, rendelés
Fizetés
Szállítás
Fizessen tetszés szerint!
Átvételkor
Bankkártyával
Átutalással
PayPal
Legújabb termékek

Hasznos tudnivalók
htbutton1
htbutton2
htbutton3
htbutton4
htbutton4
Fizessen online
cib
visak