Akciós termékek
További akciós termékek
Miért tőlünk?
icon pipa Kitűnő minőség és ár
icon pipa Egyedi felszereltség
icon pipa Egyéni, balnea színösszeállítások
icon pipa Egyedülállóan széles termékpaletta
icon pipa Mindig nagy, azonnali raktárkészlet
icon pipa Szállítás a következő munkanapra
icon pipa Fizetés átvételkor, vagy online
icon pipa Extra kényelmes vásárlás bármikor
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció
icon pipa Visszavételi garancia
 
 • MINŐSÉG

  Aki nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy a megvásárolt áru valóban az a minőségi termék, amire szüksége van.

 • STÍLUS

  Exkluzív megjelenésű termékek, egyéni színkombinációk és formák, csak nálunk kapható darabok.

 • KÍNÁLAT

  Egyedülállóan óriási, minden igényt kielégítő szín-, típus- és termékválaszték.

 • GYORSASÁG

  Nálunk a megrendelt terméket Ön már a munkanapi rendelést követő munkanapon megkaphatja

Garancia

Webáruházunkban kínált masszázságyainkra, fogyasztói szerződés keretében, az áru átvételétől számított 12 hónapig garanciát vállalunk.
Minden megvásárolt masszázságyhoz kitöltött és lepecsételt jótállási jegyet mellékelünk, a garancia csak ezzel együtt érvényes. Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a termékekkel együtt és a csomagolásba behelyezett összes Vásárlót megillető dokumentum (számla, garanciajegy, elállási tájékoztató, használati utasítás) együttes és hiány nélküli elküldésére. Ezekről a Vásárlót a csomagolás külsején a csomagcímke mellett található matrica is figyelmezteti. Amennyiben a Vásárló nem kapná meg a garanciajegyet, annak hiányát személyes átvételnél azonnal, szállításnál a termék átvételétől számított 24 órán belül köteles azt felénk jelezni, ebben az esetben a garanciajegyet újraküldjük. Egyéb esetekben és a később bejelentett jótállási jegy pótlására nincs lehetőség.
 
A garancia csak a rendeltetésszerű használat mellett kialakult meghibásodásokra, gyári hibára, anyaghibára vonatkozik és csak akkor érvényesíthető, ha a Vásárló a vásárlást igazoló nyugtát, vagy számlát, és a jótállási jegyet be tudja mutatni. Amennyiben a termék (az újként történő első vásárlás időpontjától számított) a jótállási időn belül a gyártási hiba, vagy a gyártás során nem megfelelő anyag alkalmazása miatt meghibásodik, azt a Jótállási területen belül az importőr, illetve a gyár (rendeltetésszerű használat mellett kialakult hiba esetén) a terméket megjavítja, vagy a terméket, vagy alkatrészét kicseréli. Amennyiben a hibás termékre a lenti feltételek, és korlátozások figyelembe vételével a szerződéses jótállás érvényes. Minden csere miatt feleslegessé vált termék, illetve alkatrész tulajdonjoga az importőrre száll.
 
A garanciális termék javításának, cseréjének költségei a Vásárlót nem terhelik. Amennyiben a meghibásodás a nem rendeltetésszerű használatból, vagy szakszerűtlen szerelésből adódik, a javítás költsége a vevőt terheli, melynek költségről előzetesen tájékoztatjuk.
 
Ezért a jótállási jegy vásárláskor történő megfelelő kitöltését körültekintően ellenőrizze, a jótállási jegyet pedig gondosan őrizze meg. Elveszett jótállási jegy pótlására nincs lehetőség. A jótállási jegyen történt bármilyen javítás, törlés, átírás, vagy valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.
 
A jótállás nem terjed ki a hibás termék importőrhöz, illetve meghatalmazott tagjához, a nem importőr által megjelölt szállítmányozó által történő szállítással kapcsolatos szállítási költségekre és kockázatra. A jótállás a vásárlás időpontjában a Jótállási jegy által kísért termékre érvényes, abban az esetben, ha a vásárlás a jótállási területen belül történt. Jótállási terület: Magyarország.
 
A jótállási időn belüli meghibásodás esetén a vásárló elküldheti a terméket a Balnea.hu Kft.-hez, de csakis előzetes értesítést és írásos panaszbejelentést követően. A termék visszaküldésének költségeit Ön viseli, a termék visszajuttatási költségét Önhöz pedig a Balnea.hu Kft állja.
 
Győződjön meg arról, hogy:
 • a terméket megfelelő védelemmel ellátva csomagolta be, hogy ne keletkezzen rajta további sérülés. Az Ön felelőssége azt biztosítani, hogy a termék biztonságosan megérkezzen a címzetthez.
 • megadta a nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét (ha van), különben nem tudjuk visszaküldeni a terméket Önnek!
 • elsősorban kijavítást kérhet, ha ez nem lehetséges, kicserélést, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kereskedőnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne;
 • ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs lehetőség – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen, használatot nem befolyásoló hiba miatt elállásnak nincs helye!
 
Egyéb feltételek:
 • A Balnea.hu Kft. felelőssége kizárólag a termék javítására vagy cseréjére korlátozódik. A Balnea.hu Kft. nem felelős semmilyen, a termék hibája által okozott közvetett vagy közvetlen kárért.
 • Ha a Balnea.hu Kft. kapcsolat felvételi adatokat nem tartalmazó terméket kap, akkor fenntartja magának a jogot, hogy azt hat hónap tárolás után hulladékként kezelje.
 
A jótállási igények intézésében a PTK 49/2003. (VII. 30.) GKM és a 151/2003 (IX. 22.) számú rendeletei az irányadók és a vásárlók törvényből eredő jogait nem érintik.
Ha többet vesz,
ingyen lesz
a szállítási díj
30.000 Ft- ig
csak 990 Ft
30.001 Ft-tól
0 Ft
Kérdése van?
Ajánlatot kér?

Email (0-24):
info@balnea.hu

Fax (0-24):
(+36) 1 / 700 2067

Telefon (10-16 óráig):
(+36) 30 / 519 0700
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Nézze meg 3D-ben!
Pénz-visszafizetési garancia
Információ, rendelés
Fizetés
Szállítás
Fizessen tetszés szerint!
Átvételkor
Bankkártyával
Átutalással
PayPal
Legújabb termékek

Hasznos tudnivalók
htbutton1
htbutton2
htbutton3
htbutton4
htbutton4
Fizessen online
cib
visak