Akciós termékek
 1 990 Ft
1 790 Ft
27% áfával
További akciós termékek
Miért tőlünk?
icon pipa Kitűnő minőség és ár
icon pipa Egyedi felszereltség
icon pipa Egyéni, balnea színösszeállítások
icon pipa Egyedülállóan széles termékpaletta
icon pipa Mindig nagy, azonnali raktárkészlet
icon pipa Szállítás a következő munkanapra
icon pipa Fizetés átvételkor, vagy online
icon pipa Extra kényelmes vásárlás bármikor
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció
icon pipa Visszavételi garancia
 
 • MINŐSÉG

  Aki nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy a megvásárolt áru valóban az a minőségi termék, amire szüksége van.

 • STÍLUS

  Exkluzív megjelenésű termékek, egyéni színkombinációk és formák, csak nálunk kapható darabok.

 • KÍNÁLAT

  Egyedülállóan óriási, minden igényt kielégítő szín-, típus- és termékválaszték.

 • GYORSASÁG

  Nálunk a megrendelt terméket Ön már a munkanapi rendelést követő munkanapon megkaphatja

Melyiket válasszam?

Összefoglalónkkal szeretnénk segítséget nyújtani mind masszőröknek, mind vásárlóinknak a számukra legmegfelelőbb masszázságy kiválasztásában.
 
Minden típusunk mobil, hordozható használatra lett kifejlesztve, ezzel segítve azt az egyre növekvő igényt, hogy minél több ember számára elérhető legyen az otthoni masszírozás luxusa és a masszőrök számára kényelmes legyen a hordozható, de mégis minden igényt kielégítő stabil, igényes és egyedi megjelenésű masszázságy. Természetesen kitűnően használhatóak fix helyen is, hiszen bármikor elővehetőek, ha szükség van rájuk, mégis könnyedén és egyszerűen összecsukhatóak, ha nem. A mi összes masszázságyunk felülete már alapból is 196 cm hosszú és 70 cm széles, a piacon előforduló 60 cm és 186 cm hosszú ágyakhoz képest ezért jóval nagyobb, érezhetően kényelmesebb és hatékonyabb kezelést szolgálva ezzel. Természetesen mind oldalirányban, mind pedig hosszirányban tovább bővíthetőek a fekvőfelületek a már alapból masszázságyhoz adott extra kartámasszal, és extra fejtartóval is.
 
Masszázságyaink két fő típusba sorolhatóak: favázas és aluvázas kategóriába.

Mivel a masszázságyak fekvőfelülete teljes mértékben azonos, így a váz megnevezése és a különbség is a lábak anyagában rejlik.
Favázas típusok természetes tömörfa lábbal, míg aluvázas típusok könnyű, de strapabíró alumínium-ötvözetből készültek, így a fa- és aluvázas ágyak között sem stabilitásban, sem konstrukcióban sem felszereésben nincs különbség. A két anyag különbsége súlyban mutatkozik meg, a favázas ágyak ezért pár kilóval nehezebbek lehetnek.
 
Favázas típusok
A természetesség kedvelőinek, faimádóknak éppúgy ajánljuk favázas típusainkat, mint akár a vendégkörhöz járóknak is, az viszont fontos, hogy a masszázságy ne legyen nagy hőmérsékletingadozásnak, vagy nagy páratartalomnak kitéve, mert ez a fa részt károsíthatja, ezért például szaunával egy helyiségben nem ezt a típust ajánljuk.

2 zónás masszázságyak
Nagyszerű tervezés, széles, hosszú és teljes-értékű kényelmes fekvőfelület, valamint különleges, egyedi megjelenés jellemzi ezt a típust.
A kétzónás ágyak két részre osztottak, ezért azok nem emelhetőek, dönthetőek, természetesen ez nem hátrány, hiszen a legtöbb kezeléshez nincs is szükség döntött pozícióra. Méretben, stabilitásban és felszereltségben egyenértékűek a 3 zónás ágyakkal.
 
3 zónás masszázságyak
Kitűnő konstrukció, nagy teherbírás, széles, hosszú fekvőfelület, emelhető lábzóna, valamint igazán gyönyörű színválaszték és kidolgozás jellemzi a 3 zónás aluvázas masszázságyainkat.
Mindazonáltal sokakat vonz a 3 zónás ágyak többfunkcióssága, mely a harmadik zóna megemelésével, 8 fokozatban állíthatóságával tud többet nyújtani használóinak. A harmadik zóna egy csattal rögzíthető, így csak akkor kell azt kinyitni, ha a láb emelésére, azaz a zóna nyitására szükség van.
 
 
Aluvázas típusok
Modern, elterjedt és nagyon kedvelt típusok, hiszen egyszerre jellemzi őket nagy méret, átlagon felüli terhelhetőség és mégis könnyű súly. Konstrukciójuk maximális stabilitást, széles körű használhatóságot, remek kényelmet és kitűnő praktikumot nyújt akár otthon, akár szalonban, vagy akár hordozásra haszálják.

2 zónás extra könnyű masszázságyak
Kivételesen könnyű konstrukció, teljes felszereltség és kényelem, valamint impozáns megjelenés jellemzi a 2 zónás extra könnyű aluvázas ágyainkat.
Az aluvázas ágyak között a 2 zónás extra könnyű változatot kimondottan hordozásra fejlesztették ki, a hölgyek és urak legnagyobb örömére, mivel összsúlya csak kb. 12-13 kg, viszont ehhez mérten összterhelése a 250 kg-ot is eléri. Igen szívesen ajánljuk filigrán hölgyeknek, akiknek fontos, hogy a lehető legkönnyebb konstrukciójú ágyat vigyék magukkal, a legmodernebb és legszebb kidolgozás és teljes felszereltség mellett. Ennek a típusnak is ugyanúgy megvan minden felszereltsége, sőt méreteiben is ugyanazt  nagy és kényelmes felületet biztosítja, mind a többi típusunk. Alapmérete 70 cm széles x 196 cm hosszú, szélessége kartámasszal 95 cm ig szélesíthető, extra fejtartóval 225 cm ig hosszabbítható.
Lábszerkezete könnyű, teleszkópos hengerformájú alu profil, melynek magasságállítása rendkívül gyors és egyszerű "klik-klakk" rendszerű, hiszen csak be kell nyomni, majd a lábat a megfelelő magasságba állítani, és már kész is. Olyan helyen is praktikus lehet, ahol fontos, hogy a masszázságy fekvőfelületének a magassága gyorsan állítható legyen.

3 zónás masszázságyak
Kitűnő konstrukció, nagy teherbírás, széles, hosszú fekvőfelület, emelhető lábzóna, valamint igazán gyönyörű színválaszték és kidolgozás jellemzi a 3 zónás aluvázas masszázságyainkat.
Nem véletlen, hogy széles körben legkedveltebb ágy, az aluvázas 3 zónás ágy. Mobil hordozáshoz használható ágy, de előszeretettel vásárolják fix helyekre, hotelek, kozmetikai szalonok is, hiszen már a kiegészítők nélkül is 70 cm széles és 196 cm hosszú, de a kartámaszokkal 92 cm szélességig, és a fejtartóval 230 cm hosszig bővíthető. A harmadik zónája 8 fokozatban állítható két sínpár segítségével és akár félig ülő, akár lábfelemelő pozícióban is használható. Természetesen ezek nélkül is használata kimondottan könnyű, a vendég számára igazán kényelmes. Amennyiben betartják a mobil ágyakra jellemző használati feltételeket, hosszú ideig igazán jó szolgálatot nyújt.
 
 
 
Ha többet vesz,
ingyen lesz
a szállítási díj
30.000 Ft- ig
csak 990 Ft
30.001 Ft-tól
0 Ft
Kérdése van?
Ajánlatot kér?

Email (0-24):
info@balnea.hu

Fax (0-24):
(+36) 1 / 700 2067

Telefon (10-16 óráig):
(+36) 30 / 519 0700
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Nézze meg 3D-ben!
Pénz-visszafizetési garancia
Információ, rendelés
Fizetés
Szállítás
Fizessen tetszés szerint!
Átvételkor
Bankkártyával
Átutalással
PayPal
Legújabb termékek

 4 990 Ft
3 990 Ft
27% áfával
Hasznos tudnivalók
htbutton1
htbutton2
htbutton3
htbutton4
htbutton4
Fizessen online
cib
visak