Akciós termékek
További akciós termékek
Miért tőlünk?
icon pipa Kitűnő minőség és ár
icon pipa Egyedi felszereltség
icon pipa Egyéni, balnea színösszeállítások
icon pipa Egyedülállóan széles termékpaletta
icon pipa Mindig nagy, azonnali raktárkészlet
icon pipa Szállítás a következő munkanapra
icon pipa Fizetés átvételkor, vagy online
icon pipa Extra kényelmes vásárlás bármikor
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció
icon pipa Visszavételi garancia
 
 • MINŐSÉG

  Aki nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy a megvásárolt áru valóban az a minőségi termék, amire szüksége van.

 • STÍLUS

  Exkluzív megjelenésű termékek, egyéni színkombinációk és formák, csak nálunk kapható darabok.

 • KÍNÁLAT

  Egyedülállóan óriási, minden igényt kielégítő szín-, típus- és termékválaszték.

 • GYORSASÁG

  Nálunk a megrendelt terméket Ön már a munkanapi rendelést követő munkanapon megkaphatja

Szállítás

munkanap 14-ig aznap aznap következő 1-2 munkanap
miert DPD2 doboz kap
leadott rendelését elküldjük feldolgozásra kerül kiszállítják
Előfordulhatnak tőlünk független szállítást befolyásoló tényezők, melyek esetén nem érkezhet meg a következő munkanapra csomagjuk. A kiemelt forgalmú időszakokban,sokszoros csomagforgalom, téves, hiányos címzés és adatok vagy extrém időjárási tényezők, átvételi teljesíthetetlenség és tőlünk független okok miatt előfordulhatnak 1-1 napos csúszások, ezekért felelősséget nem tudunk vállalni. Ezt leszámítva csomagjaink 99 %-a megérkezik másnapra. 
A csomagok napon belüli időzítése sajnos nem kivitelezhető. A megadott emailcímre a kiszállítás napján kapnak a DPD futárszolgálattól egy emailt, melyben a kiszállítás idejét 1-2 órás időszakaszra szűkítik, ezzel is segítve az átvételi folyamatot.

Expressz gyorsan teljesítő online küldőszolgálat vagyunk, személyes átvételre, raktárból való elhozatalra logisztikai okokból nincs mód.

Mivel termékeink mind raktáron vannak, és azonnal küldhetőek, a megrendelt terméket már aznap átadjuk futárszolgálati partnerünknek, akik azt a következőő munkanapon kiszállítják a megadott címre. 

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁSI DÍJAK  –  ÁTTEKINTŐ TÁBLÁZAT

Rendelés értéke Futárszolgálattal, előre fizetéssel Futárszolgálattal, utánvéttel
0 - 30 000 Ft  990 Ft  990 Ft + 300 Ft
30 000 Ft-tól  0 Ft  0 Ft + 300 Ft 


KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁSI DÍJAK – ELŐREUTALÁS / ONLINE FIZETÉS / PAYPAL FIZETÉS ESETÉN 

Csomag súlya zaszlo ausztria dzaszlo nemet zaszlo romania olasz-zaszlo bolgar-zaszlo slovenia flag lengyel zaszlo francia zaszlo
0.1-10 kg 20 EURO 23 EURO
10.1-30 kg 25 EURO 30 EURO

Kérjük olyan címet adjanak meg, ahol a kiszállítás napján 8-18 óra között a csomagot egy átvevő személy át tudja venni, megadható munkahely cím is.
Az átvevő nem kell, hogy pont a vásárló legyen, lehet családtag, sőt kolléga vagy szomszéd is, így könnyebb és gördülékenyebb lehet a kiszállítás.
A problémamentes átvétel érdekében kérjük megadni az átvevő személy pontos nevét, és mobil telefonszámát is, melyen az illető a kiszállítás napján bármikor elérhető.

KISZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL – 30 kg-ig FIZETÉS OTTHON, ÁTVÉTELKOR

Szallitas
AZ ORSZÁG BÁRMELY TERÜLETÉRE, A KÖVETKEZŐ 1-2 MUNKANAPRA, KÉNYELMESEN, GYORSAN ÉRTÉKBIZTOSÍTVA, AJTÓIG KISZÁLLÍTVA, KIZÁRÓLAG A HELYSZÍNEN ÁTVÉTELKOR FIZETVE
 • Mivel az ügyfél rendkívül kényelmes módon a termék és a szállítás árát átvételkor készpénzzel fizeti ki a futárnak, méltán az egyik legkényelmesebb és legnépszerűbb kiszállítási mód. Ezt a módot választva nincs előrefizetés, banki adminisztrációs idő kivárása. Ez esetben akár internet nélkül is egy telefonnal elintézhető a vásárlás. Raktáron levő termékeinket esetében a 14.00 óráig leadott rendeléseket már aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik a következő 1-2 munkanap folyamán kiszállítják a csomagot az ország bármely területére, ha mást nem jelölünk a főoldalon! Ugyanúgy háromszori kézbesítés tartozik hozzá, valamint internetes követhetőség is.

 
KISZÁLLÍTÁS ELŐREUTALÁSSAL, AZONNALI ONLINE, PAYPAL FIZETÉSSEL- 30 kg-ig
Szallitas2
AZ ORSZÁG BÁRMELY TERÜLETÉRE, A KÖVETKEZŐ 1-2 MUNKANAPRA, KÉNYELMESEN, GYORSAN ÉRTÉKBIZTOSÍTVA, AJTÓIG KISZÁLLÍTVA

 • Banki előreutalással, bankszámlára történő közvetlen befizetéssel, online bankkártyás fizetéssel és paypal fizetéssel vehető igénybe, csomagonként 30 kg-ig.
 • A termék feladása online fizetés és paypal fizetés esetén már a fizetés napján (amennyiben az munkanap) egyéb esetben az utalás jóváírása napján megtörténik, így a termék a következő 1-2 munkanapon megérkezik vásárlóinkhoz. A feladásról emailben értesítést küldünk, melyben a csomag azonosítóját is elküldjük, így könnyen követhetővé válik a küldemény.
 • A DPD CLASSIC csomagként történő kézbesítés díja előreutalásos fizetésnél bruttó 990 Ft, mely HÁROMSZORI kézbesítési kísérletet foglal magába, valamint az internetes követhetőség lehetőségét is. A megadott emailcímre a kiszállítás napján kapnak a DPD futárszolgálattól egy emailt, melyben a kiszállítás idejét 1-2 órás időszakaszra szűkítik, ezzel is segítve az átvételi folyamatot.

Szallitas3

A masszázságyakat minden esetben erős, több rétegű BALNEA logós kartondobozba csomagolva, azon belül táskában, buborékos fóliával, vagy védőfóliával védve küldjük el, így igazán védetten, sérülések nélkül érkezik meg a termék. A kiegészítőket lehetőség szerint szintén kartondobozba csomagolva, többszörösen védve gondos csomagolásban küldjük el!
A csomagolásokért extra költséget nem számolunk fel, sőt a belföldi szállítás 30.000 Ft felett ingyenes!


CSOMAG / SZÁLLÍTMÁNY ELLENŐRZÉSE

Kérjük, hogy az átvett csomagot az átvételkor mindenképpen ellenőrizze le.
A csomag hiánytalan leszállítását az átvételig vállaljuk. Szerencsére igen ritkán, mégis előfordulhat, hogy a szállítás alatt a küldemény megsérül. Mivel tőlünk új, bontatlan, sértetlen állapotban, gondosan becsomagolva kerül ki a küldemény, és a termék átvétele után a felelősséget harmadik fél, azaz a futárszolgálat viseli, nincs módunk a megérkezés után nekünk reklamálni. Átvételt követő sérülésekért, a továbbszállításokból eredő károkért már a vásárló felel. Amennyiben a termék dobozán és csomagolásán kívülről sérülés látható, úgy az átvevő köteles haladéktalanul a futárszolgálattal a termék sérüléséről jegyzőkönyvet készíttetni, vagy az átvételt elutasíthatja. Ehhez szükséges átvételkor a futár előtt szemrevételezni a csomagot. Elképzelhető, hogy ha van is sérülés az nem érinti a beltartalmat, pláne, ha az nem hatol át a külső csomagoláson, de bebizonyosodott termék sérülés esetén a jegyzőkönyv nélküli bejelentéseket nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben az átvevő sérülten, sérülést rögzítő jegyzőkönyv nélkül mégis átveszi a terméket, úgy az esetleges sérült termékkel kapcsolatban annak a felelősségét is magára vállalja. Csak abban az esetben fogadunk el szállítási sérülést, amennyiben az a kiszállító futárszolgálat által is jegyzőkönyvezve lett, panasz esetén kérjük a jegyzőkönyv másolatának benyújtásával igazolni az átvételkor is fennállt sérülést.

Kérjük, a fentiek szíves betartását, hisz az átvételt követően a jegyzőkönyv hiányában Ön nem tudja bizonyítani, hogy nem Önnél sérült meg a termék, nem Ön ejtette le, vagy sértette meg véletlenül, ehhez szükséges egy harmadik független fél (futár) megerősítése is. A vásárló és a küldő fél felelősségét csakis ezen jegyzőkönyvvel lehet kizárni.

Mennyiségi, minőségi kifogásokat, esetleges szállítási sérülések bejelentését csak írásban tett bejelentéssel, futárszolgálati jegyzőkönyv és fényképek csatolásával fogadunk el, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre! Amennyiben a vásárló nem kapná meg a garancialevelet, és Elállási tájékoztatót és űrlapot, melyeket a számlával együtt a csomagban együttesen küldünk el, azt a termék átvételét követő 24 órán belül köteles jelezni felénk, ebben az esetben ezeket újraküldjük. Egyéb esetekben és a később bejelentett jótállási jegy pótlására nincs lehetőség.
A megadott emailcímre a kiszállítás napján kapnak a DPD futárszolgálattól egy emailt, melyben a kiszállítás idejét 1-2 órás időszakaszra szűkítik, ezzel is segítve az átvételi folyamatot.
Ha többet vesz,
ingyen lesz
a szállítási díj
30.000 Ft- ig
csak 990 Ft
30.001 Ft-tól
0 Ft
Kérdése van?
Ajánlatot kér?

Email (0-24):
info@balnea.hu

Fax (0-24):
(+36) 1 / 700 2067

Telefon (10-16 óráig):
(+36) 30 / 519 0700
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Nézze meg 3D-ben!
Pénz-visszafizetési garancia
Információ, rendelés
Fizetés
Szállítás
Fizessen tetszés szerint!
Átvételkor
Bankkártyával
Átutalással
PayPal
Legújabb termékek

Hasznos tudnivalók
htbutton1
htbutton2
htbutton3
htbutton4
htbutton4
Fizessen online
cib
visak