Akciós termékek
 8 950 Ft
7 160 Ft
27% áfával
További akciós termékek
Miért tőlünk?
icon pipa Kitűnő minőség és ár
icon pipa Egyedi felszereltség
icon pipa Egyéni, balnea színösszeállítások
icon pipa Egyedülállóan széles termékpaletta
icon pipa Mindig nagy, azonnali raktárkészlet
icon pipa Szállítás a következő munkanapra
icon pipa Fizetés átvételkor, vagy online
icon pipa Extra kényelmes vásárlás bármikor
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció
icon pipa Visszavételi garancia
 
 • MINŐSÉG

  Aki nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy a megvásárolt áru valóban az a minőségi termék, amire szüksége van.

 • STÍLUS

  Exkluzív megjelenésű termékek, egyéni színkombinációk és formák, csak nálunk kapható darabok.

 • KÍNÁLAT

  Egyedülállóan óriási, minden igényt kielégítő szín-, típus- és termékválaszték.

 • GYORSASÁG

  Nálunk a megrendelt terméket Ön már a munkanapi rendelést követő munkanapon megkaphatja

Pénzvisszafizetési garancia

Vásárlástól való elállás

Bízunk termékeink ellenőrzött, magas minőségében, azok kitűnő ár-érték arányában, és vásárlóink is bízhatnak bennünk, épp ezért nyugodt szívvel vállaljuk a vásárlókat megillető „távollevők között kötött szerződés” alapján a 14 naptári napos pénz-visszafizetési garanciát. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az általunk vállalt elállási lehetőség 14 naptári napon belül „kérdezés és indoklás nélküli", azaz, ha élni szeretne vele, Önnek nem kell semmilyen indokot megneveznie visszafizetjük a kifizetett termék árát és a megrendelés teljesítésével összefüggésben felmerült költségeket. Mindazonáltal megtisztelne minket, ha véleményét, problémáját megosztaná velünk, hogy orvosolhassuk azt.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy esetleg kibontott, kipróbált, de mindenképpen használati nyomok nélküli, sértetlen, és hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Balnea.hu Kft-hez. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre, melyről a vásárló nem rendelkezik a futárszolgálattal is felvett jegyzőkönyvvel. Egészségügyi, biztonsági okokból elállás és csere nem vonatkozik higiéniai, egészségügyi termékekre, valamint a kiválasztott kozmetikumokra, krémekre, olajokra, mivel azok csomagolása hozzáférhetőséget biztosít.

Fogyasztó kötelezettsége elállása vagy felmondása esetén:

A termék kézhezvételének napjától 14 napon belül kell szándékát írásban akár emailben jeleznie , vagy a termékkel számlával és garanciajeggyel együtt elküldött elállási űrlapot kitöltve, azt a postán, vagy faxon elküldenie, vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén írásban jelezni.

Fogyasztó elállási jogát az átvétel napjától számított 14 napon belül gyakorolhatja.

Ha a fogyasztó a távollevők között kötött szerződéstől eláll, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve vállalkozásnak átadni.

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését! Visszaküldés költsége a fogyasztót illeti.

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól! A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van. 

Minden visszaküldött termékről videofelvétel és jegyzőkönyv készül tanuval, így egyértelműen dokumentált a termék visszaérkezési állapota, a későbbi esetleges vitás helyzetek elkerülése érdekében. Amennyiben azon használati és/vagy sérülési nyomok észlelhetőek, úgy annak visszavétele nem lehetséges.

Amennyiben kéri a terméke visszaszállíttatását, azt futárszolgálati partnerünk cégünk közreműködésével is elvégezheti, kizárólag a termék állapotát megóvó és biztonságos eredeti csomagolásban, ez esetben ennek díja 1500 Ft, mely összeg a termék visszaszolgáltatott árából levonásra kerül. 

Vállalkozás kötelezettségei a fogyasztó elállása vagy felmondása esetén:

Ha a fogyasztó eláll a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget amennyiben a termék visszaérkezett és annak állapota eredeti, hiánytalan és sértetlen. A megrendelés teljesítésével összefüggésben felmerült költségeket is visszafizetjük, amennyiben a megrendelés minden tétele visszaszolgáltatásra kerül. Ha a megrendelés tételeiből a vásárló bármely más tételt megtart, úgy a teljesítéssel összefüggésben felmerült szállítási és fizetési költségek nem kerülnek visszatérítésre, kivéve, ha a megtartott tételek összege eléri a díjmentes szállításra jogosító 35.000 Ft-os értékhatárt.

A fogyasztónak visszajáró összeget magyarországi bankszámlára való utalással téríti vissza. A vállalkozás mindaddig visszatarthatja a meghatározott összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta. Ezen határidőn belül kell a terméket használatlanul, sértetlenül és az összes csomagolóanyagával együtt visszaküldenie. Visszaküldés költsége kizárólag a vásárlót terheli, utánvéttel, portósan érkezett csomagokat a Balnea.hu Kft. nem vesz át, azok minden esetben visszaérkeznek a feladó címére.
Az elállási jog gyakorlására az idevonatkozó 45/2014 (II.26.) Kormányrendeletben foglaltak vonatkoznak. Erről a tájékoztatást mindenki kérés nélkül írásban megkapja a termékkel és a hozzá tartozó elállási űrlappal, garancialevéllel és számlával együtt.

 
 A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek:

- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet  
  egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

- romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

- olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

- olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok
  elvégzése céljából;

- lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a
   csomagolást felbontotta;

- jogszabályok által meghatározott további esetekben
 
Fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenységi körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.


Ha többet vesz,
ingyen lesz
a szállítási díj
30.000 Ft- ig
csak 990 Ft
30.001 Ft-tól
0 Ft
Kérdése van?
Ajánlatot kér?

Email (0-24):
info@balnea.hu

Fax (0-24):
(+36) 1 / 700 2067

Telefon (10-16 óráig):
(+36) 30 / 519 0700
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Nézze meg 3D-ben!
Pénz-visszafizetési garancia
Információ, rendelés
Fizetés
Szállítás
Fizessen tetszés szerint!
Átvételkor
Bankkártyával
Átutalással
PayPal
Legújabb termékek

Hasznos tudnivalók
htbutton1
htbutton2
htbutton3
htbutton4
htbutton4
Fizessen online
cib
visak